Penapis Air Coway | Penapis Udara Coway | Juicer Terbaik Terlajak Laris | Coway Malaysia
Penafian: Laman www.kedaicowaysue.blogspot.com ini adalah laman BLOG yang diuruskan oleh saya (Sue) yang merupakan 'Authorized Coway Health Planner' di Coway Malaysia HQ KL untuk tujuan memberi informasi tentang semua produk Coway kepada anda. Segala maklumat tentang produk adalah diambil daripada laman web rasmi Coway Malaysia 'www.coway.com.my'

Saturday, August 19, 2017

Testimoni Customer Buat Akak Senyum Sampai Telinga

Alhamdulillah. Bila kastemer hepi, akak lagi la berdabel dabel hepi. 

Dah pasang penapis air Coway terbaik ni, pasni mudah la nak minum air. 4 suhu air, panas sejuk suam suhu bilik semua ada dihujung jari.  

Ehh eh..akak nak bagitahu rahsia ni...kalau kita cuci sayur & lauk, basuh beras masak nasi dengan air Coway makanan kita lambat basi lambat rosak tau. Tak caya boleh la cuba dulu.

Pepun, tahniah Fahmi sebab buat pilihan tepat memilih penapis air Coway berkualiti PREMIUM #coway. Tengkiu jugak sebab bagi kepercayaan untuk akak urus order Fahmi dari jarak jauh 😍😍. Insha Allah akak telah uruskan sebaik mungkin dengan penuh amanah. Alhamdulillah. 

Ps; 
Sekarang tengah PROMO MERDEKA RAYA.

Kawan2 lain dah ada penapis air Coway terbaik sebagai pembantu dapur. Awak bila lagi? 😍

Nak bisik2 dulu tanya akak boleh wasap/call;
Tekan nombor ni ☎️ +601111796164

#BoiledWaterIsNotEnough
#CowayWaterSpecialist
#CowayMalaysia
#CSTeam


testimoni pengguna penapis air coway

Thursday, August 17, 2017

Antara Anak Dan Kucing Tak Tahu Nak Pilih Yang Mana πŸ˜”


"baru2 ini anak akak kena asma, takut sangat2, doktor ada tanya akak sama ada rumah banyak habuk atau ada bela binatang. 

Akak bagi tahu lah akak bela kucing 3 ekor, kemudian doktor nasihatkan supaya tak bela kucing atau jauhkan kucing dari anak akak, 

akak rasa serba salah tak tahu nak buat macam mana, kucing akak sayang, anak pun akak sayang. 

nasib baik ada Sue, terima kasih sebab perkenalkan penapis udara COWAY. Sekarang anak akak dah kurang masaalah asma, kucing pun akak boleh bela, happy sangat (y)."
Puan Sabrina- Klang.
------------------
✔ bilik selalu bau hapak?
✔ rumah selalu berhabuk?
✔ rumah bau asap rokok suami?
✔ ruang tamu bau stokin?
✔ bulu kuncing bersepah?

Kini TIADA lagi degan air purifier COWAY
πŸ’  Tiada DEPOSIT 😱
πŸ’  Serendah RM95 sebulan
πŸ’  Pemasangan dan service percuma!!!
πŸ’  Made in KOREA beb.
πŸ’ Jimat elektrik
πŸ’ HEPA Filter
πŸ’  Banyak sangat tak larat nak tulis semua🀣
Nak tahu lebih lanjut?
nak tahu model apa lagi yang ada?
takkan tengok SAJA

komen 'SAYA NAK' atau
PM! PM! PM!
SEGERA!!
☎️ +601111796164

atau boleh whatsapp akak terus
tanya je apa nak tanya akak akan bantu dan layan
πŸ“² www.wasap.my/+601111796164

Klik link disini 🌐
Model Penapis Udara

penapis udara coway model storm
penapis udara coway model lombok II

Wednesday, August 16, 2017

Promo Istimewa Penapis Udara Coway

===============
RM 95 SIAP PASANG
===============
PENAPIS UDARA 2 in 1

Memang kaw punya PROMO ni😱

Hah jangan tak tau, penapis udara STORM ni pun merangkap KIPAS jugak tau😁

Jadi sambil-sambil hirup udara bersih tu, dapat terasa nyamannya udara dalam rumah terutamanya jika ada tetamu kan...

Bukan setakat tu saja ya, jika akak abang ada masalah di bawah...wajib ada penapis STORM ni di rumah.

✔️ Ada baby yang mengalami eczema dan athma
✔️Ada kucing Persian yang bulu diorang gebu gebas berterbangan dalam rumah
✔️ Ada habuk / selsema
✔️ Ada bau kucing / hapak dalam rumah

Kelebihan jika akak pasang STORM ni:

‼️ Coverage area - 1,600 sqft
‼️ 4 cara control pengaliran udara
‼️ Special Haze mode 3 in 1
‼️ Power saving mode
‼️ Kipas ada 3 kelajuan

Jadi tunggu apa lagi❓ Jom hubungi Sue untuk tahu lebih detail penapis udara STORM ni.

Whatsapps Sue di ☎️ +601111796164
Whatsapps Sue di ☎️ +601111796164
Whatsapps Sue di ☎️ +601111796164

Atau

Boleh terus klik link ni untuk terus ke whatsapp

http://www.wasap.my/+601111796164
http://www.wasap.my/+601111796164
http://www.wasap.my/+601111796164

🌐 
Model Penapis Udara

penapis udara Coway model Storm
penapis udara coway model storm
penapis udara coway model storm
penapis udara coway model storm
penapis udara coway model storm

Thursday, August 10, 2017

Tips Memilih Penapis Air Berkualiti

2 3 Hari ni dapat banyak Notification kawan2 tag nama kite kat Post kawan2 mereka yang mana nak tanya pendapat.

COWAY vs XXXxxx
mana Lebih Ok?
mana lebih Murah?
mana lebih berbaloi dengan nilai ringgit?

Tip-Tips Memilih Penapis Air Berkualiti

Mesti ada sebab sesuatu penapis air itu mahal sangat, mahal, pertengahan mahal ataupun murah. Kena lihat dari banyak faktor nya.

Saya nak share 7 tips pemilihan penapis air yang mungkin membantu merungkaikan persoalan diatas dan seterusnya dapat membantu kawan2 skalian dalam pemilihan Penapis Air yang terbaik dan pelaburan yang berbaloi sesuai dengan bajet masing-masing:

1.  Penapis air yang kawan2 cari mestilah mendapat pengiktirafan dari badan bebas dunia berkenaan dengan Quality Air??? 
Tak Sure? Tak pe, kawan2 boleh chek sendiri. klik link di bawah pastu ikut step bawah(p/s).
    
[https://www.wqa.org/Find-Products#/keyword/]

p/s: 
Boleh masukkan brand ape yang abang dan kakak nak tengok. Yang Ada result memang dia akan tunjuk semuanya, Tapi kalau tak ada result tu.. bukan sebab website rosak...tapi memang tak de pengiktirafan dari segi pengKualitian sesuatu penapis Air itu .

*Ada ke istilah "PengKualitian"
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ hentam sajalah... janji abang2 dan kakak2 faham kan kan.

ADA RESULT ➡ maknanya baguslah jenama penapis air itu. Lagi banyak RESULT yang KELUAR lagi bagus Tahap Qualiti air yang dihasilkan oleh sesuatu penapis air itu (sebab dah banyak test yang di buat dan result itu mencapai standart Quality yang ditetapkan oleh WQA.

TAK ADA RESULT Abang2 dan kakak2  faham2  je la ye...πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…  

2. Halal luar dalam, (Jakim taw bukan cap halal import2) πŸ˜…πŸ˜…

3. Kekerapan Service..(kalau kita Logik Akal, bila lambat2 service ni bakteria boleh membiak dengan cepat?) πŸ€”kiranya Service yang paling kerap adalah yang laling bersih. BETUL Tak logik Akal??

4. Berapa tahun industri tu dah bertahan? 2/3/4/5/6/7/8/9/10/11 tahun?
nak cerita bagi service sampai 10 tahun tapi kampeni baru ada 2 tahun..macam mana tu??

5. Brand penting ke tidak?
(sesuatu brand kalau ramai orang percaya, tunjukkan Brand tu mesti la power) betui kan kan? πŸ€” 

Cube try tengok kat link nie:
http://rdasiatrustedbrands.com/malaysia/#showcase

tengok kat "WATER PURIFIER"
**Jenama yang duk kat atas or kat bawah tu.. bukan saya memandai edit tau.😝😝😝

6. "Ini penting" Jimat Elektrik & SELAMAT KAH Penapis Air pilihan kita tu??
Kat Malaysia yang ada certificate dari SIRIM nie kira bagus la kan? 😊
Habis yang tak de Certificate SIRIM nie macam mana pula??
Haa yang tu kawan2 kene ingat la sendiri ye
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

boleh try klik link nie :
http://www.malaysiancertified.com.my/ProductSearch.aspx

Klik "Product Certification"
Taip Brand ape nak contoh "Coway" ke "xxx" ke atau apa2 je lah jenama atau Brand yang kawan2 nak ye.

klik OK, 
keluar la result best2
Klu dia keluar No Result tu kawan2 paham2 je la ye 😊..... Takkan salah saya jugak kot.

7.  PALING MOST IMPORTANT,
Pilih laaa orang paling boleh jaga penapis awak untuk 6 tahun akan datang, sebab bile ade masalah ape2 dia layan macam puteri raja taw 😊

nak tahu lebih detail pasal Coway??
WHATSAPP/CALL SUE ☎️ +601111796164

Insha Allah saya bantu selesaikan masalah anda.

Jadi Adakah saya Menjawab Persoalan2 Abang2 dan kakak2 semua???

Menjawab tak soalan kenapa Coway lebih mahal dari jenama nie atau jenama tu???

Ada orang cakap, ala..Qualiti tak penting janji bertapis janji Murah.
Kalau macam tu penapis teh (yang kain pun tapis bang.. murah pun murah.. betul tak bang,😁😁)

Jika bermanfaat untuk abang2 dan Kakak2 atau saudara mara dan kawan2 yang lelain, sila la Share info ni untuk rujukan kita di kemudian hari πŸ˜πŸ˜πŸ˜.


Wednesday, August 9, 2017

Bayi 6 bulan kritikal lepas minum susu dari air tangki tercemar

Artikel ni buat saya beremosi sekejap. Sebarang hal yang melibatkan bayi dan kanak-kanak memang mudah buat hati saya tersentuh. Anak yang tak tahu apa2 jadi mangsa. 


Harap kita ambil iktibar dan belajar sesuatu daripada kejadian ni. Betapa pentingnya air bersih untuk kegunaan harian kita terutamanya untuk minum. 


Penting untuk kita kerap cuci tangki air rumah kita. Tapi saya percaya, kebanyakan kita memang tak cuci tangki malah ada juga yang tak tahu mana letaknya tangki air rumah kita. 


Jika tangki air kita tak mampu nak bersihkan sekurang-kurangnya gunakan lah penapis air supaya kita dapat air bersih untuk diminum. 


Tak kisah lah penapis air brand apa, asalkan ianya guna filter yang berkualiti yang dapat tapis segala macam mak nenek kotoran dan diservis sekerap yang mungkin. 


Sistem penapisan yang terbaik penting supaya kita dapat air yang betul2 bersih dan selamat untuk diminum. Bukan ke mencegah tu lebih baik dari merawat?? Tak perlu berkira untuk keluarkan duit jika ianya bermanfaat untuk kesihatan tubuh badan terutamanya organ dalaman kita yang sangat sensitif. 


Nak info penapis air brand mana yang betul2 berkualiti dan ikut standard piawaian dunia boleh klik link ni;

πŸ‘‰πŸ» http://info.nsf.org/Certified/Common/Company.asp?CompanyName=coway&x=0&y=0


Ps;

Tanya Sue untuk khidmat nasihat percuma berkenaan penapis air terbaik.

☎️ www.wasap.my/+601111796164/cadangansaya



#CowayMalaysia

#CowayWaterSpecialist

#WaterPurifier

#AirPurifier

#CSTeam since 2007


air tercemar punca penyakit

http://info.nsf.org/Certified/Common/Company.asp?CompanyName=coway&x=0&y=0

Tuesday, August 8, 2017

Re:NK The Perfect Essence All Women Desire For

Sedikit perkongsian untuk anda peminat Brand Coway. Semua dah tahu yang jenama Coway adalah bertaraf antarabangsa, menghasilkan produk berkualiti Premium khas untuk mereka yang bertaraf premium juga. 

Tak lama lagi, Syarikat Coway akan membawa masuk ke Malaysia produk terbaik untuk meremajakan kulit terutamanya untuk golongan wanita, namun ianya juga sesuai untuk kegunaan kaum lelaki. 

Saya perkenalkan produk yang telah melepasi R&D selama sepuluh tahun dalam kajian iaitu produk Re:NK Cell to Cell Essence. Nantikan kemunculannya untuk kejelitaan anda semua tak lama lagi... 😍😍

Assalamualaikum.



Coway Re:NK Cell to Cell Essence for women desire

Model Neo 3 suhu air cuma RM95/bln jerr!!

Promo diskaun yuran daftar dan diskaun bulanan untuk penapis air Coway model Neo 3 suhu air (panas, sejuk,suhu biasa) ni cuma boleh proses order pada setiap hari Rabu dan Jumaat sahaja.

Kakak, adik, abang, pakcik makcik yang dah lama nak pasang boleh laju-laju grab promo best ni sementara masih ada, sementara belum keluar memo stop dari pihak pengurusan Coway Malaysia. 

Apa la sangat RM95 sebulan untuk satu famili minum air bersih siap boleh tapau bawak gi ofis bawak gi skolah kan??

Nak Sue tolong uruskan order dan pemasangan laju-laju sila WHATSAPP/CALL SUE laju-laju;

CALL ☎️ +601111796164
☎️ WHATSAPP

Lagi maklumat klik DISINI 
penapis air coway model neo 3 suhu air
penapis air coway model neo 3 suhu air dihujung jari


WHATSAPP

Tak Cukup Sekadar Masak Air Paip

penapis air coway terbaik yang diiktiraf oleh JAKIM dan WQA, WHO serta badan dunia lain.

Dewasa ini ramai yang dah sedar betapa pentingnya air bersih yang bertapis untuk minuman dan kegunaan harian seisi keluarga. Walau bagaimana pun, ada juga yang masih ambil mudah dan tak cakna tentang air bersih untuk kegunaan keluarga mereka. Bagi segolongan mereka ini, mereka kata cukup la sekadar guna dan minum air paip yang di masak sahaja. 

Alaa..zaman mak mak kita tok nenek kita dulu mana ada pakai air tapis semua ni. Elok je mereka sihat wal-afiat sampai umur cecah 80 tahun pun ada yang masih sihat gagah perkasa lagi. Setuju sangat tu, tapi kita tak boleh nak compare dulu dan sekarang. Sebab apa? Sebab dulu sumber air yang tok nenek kita guna untuk minum dan kegunaan harian masih belum tercemar. 

racun dalam air, karat, metal ion dalam air bahaya untuk organ manusia

Ini salah satu contoh punca pencemaran air sebelum sampai ke tangki dan paip rumah kita. Ini belum lagi kita ambil kira air yang tercemar sebab dari sisa pembuangan kilang, racun dan baja dari industri pertanian, pembinaan dan lain-lain lagi masalah pencemaran. 

Paling senang, tengok saja contoh air sungai Kelang. Adakah sama kualiti air sungai zaman tok nenek kita dulu dengan kualiti air sungai sekarang?? 

hasil kotoran dalam air paip yang melekat di filter tapisan selepas dua bulan servis

Ini adalah hasil kotoran yang melekat di filter penapis air Coway apabila setiap kali servis dua bulan sekali. Ini cerita apabila servis setiap dua bulan sekali. Kalau servis setiap enam bulan sekali, setahun sekali atau tak servis langsung??? Apa ceritanya pulak yer..hurmmm kita boleh imaging sendiri macam mana kualiti air minuman kita walaupun dah bertapis kan??

Sebab itu, kita perlu memilih penapis air yang betul-betul berkualiti. Takde guna kita pakai penapis air tapi tak servis atau jarang servis tukar filter semua tu sebab bakteria masih akan membiak dalam filter yang tak di servis. Itu lagi bahaya sebenarnya. 





Bagi yang dah ada penapis air kat rumah, tahniah sebab anda ambil berat bab air bersih untuk seisi keluarga. Kepada yang belum ada, masih belum terlambat untuk anda buat pilihan yang tepat. Carilah penapis air yang betul-betul berkualiti dan berbaloi dengan nilai ringgit yang anda keluarkan. Tak rugi labur sedikit untuk kesihatan seisi keluarga sebab bila dah sakit nanti..bil perubatan lagi mahal berkali ganda. 

Mahukan yang berkualiti dan berbaloi dengan nilai ringgit yang anda keluarkan??

Sila klik DISINI untuk anda buat pilihan model mana yang berkenan dihati.😍





Saturday, August 5, 2017

NAK JADI USAHAWAN COWAY??

Alaaa takyah lah, tak BEST pun...


"Betul ke tak best? Saya tengok orang lain macam best jerr, macam makin senang je ekonomi keluarga mereka lepas jadi sebahagian famili Coway."

"Memang tak best la kalau yang dah sukses daftar jadi ejen sah produk-produk Coway yang HIGH CLASS tapi tak ambik peluang semaksimum mungkin."

Kalau nak buat, buat betul-betul. Dalam ramai yang dok kata tak best jadi usahawan Coway ni, rupa-rupanya dah ramai yang berjaya ubah ekonomi dan nasib keluarga mereka sejak terjebak dengan bisnes Coway di Malaysia ni.

Mereka yang sukses ni, kebiasaannya bukan part komiseng je yang mereka fikirkan tetapi lebih kepada niat nak bantu seramai mungkin rakyat Malaysia dapatkan air bersih dan tulen, udara segar dan bersih serta menikmati gaya hidup sihat baik di rumah kediaman masing-masing mahupun di tempat kerja atau di tempat awam.

Jika anda juga ada niat nak bantu ekonomi keluarga dan juga nak bantu seramai mungkin orang untuk amalkan gaya hidup sihat bersama pelbagai pilihan produk Coway, saya berbesar hati ingin menjemput kalian yang berminat untuk mengisi jawatan...

KERJA KOSONG SEBAGAI EJEN JUALAN COWAY YANG SAH

Detail boleh hubungi -> Cik Sue 011-11796164 untuk respon pantas!!




TERBUKA KEPADA SEMUA INDIVIDU YANG MEMENUHI SYARAT-SYARAT BERIKUT:


~ WARGANEGARA MALAYSIA
~ BERUMUR 25 TAHUN DAN KE ATAS
~ JUJUR & AMANAH SERTA BERDEDIKASI
~ MEMILIKI KENDERAAN SENDIRI
~ MINIMUM KELAYAKAN DIPLOMA
~ INDEPENDENT & RESULT ORIENTED
~ SUKAKAN CABARAN BARU
~ KOMITED DENGAN KERJA


KELEBIHAN MENJADI EJEN SAH COWAY:


~ DAPAT DILAKSANAKAN SECARA SEPARUH MASA ATAU SEPENUH MASA WALAUPUN ANDA BERKERJAYA.
~ DAPAT MEMBANTU RAKYAT MALAYSIA MENDAPATKAN AIR & UDARA BERSIH DI KEDIAMAN MEREKA
~ DAPAT MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN TANPA HAD
~ BERPELUANG MELANCONG KE LUAR NEGARA 2 X SETAHUN
~ BERPELUANG MENIKMATI SUASANA KERJA YANG FLEXIBLE & KONDUSIF
~ BERPELUANG MENINGKATKAN EKONOMI HIDUP SENDIRI DAN KELUARGA DENGAN PENDAPATAN SEHINGGA RM 10K SEBULAN ATAU LEBIH (ANDA TENTUKAN!!!)


CARA-CARA UNTUK MENJADI EJEN SAH COWAY:


~ SALINAN KAD PENGENALAN DEPAN & BELAKANG
~ GAMBAR PASSPORT BACKGROUND PUTIH (2 KEPING)
~ NO AKAUN BANK YANG AKTIF (KOMISYEN)
~ RM 100 UNTUK YURAN PENDAFTARAN (SEUMUR HIDUP)
~ HUBUNGI SAYA SECEPAT MUNGKIN DI TALIAN 014-9212521


MUNGKIN ANDA INDIVIDU BERKELAYAKAN YANG AKAN MAJU BERSAMA KAMI DI COWAY MALAYSIA.

COWAY : HOMEDEC DI PERSADA JB 2017

Selesai sudeh event Homedec di Persada JB dari hari Jumaat hingga Ahad kemarin. Ini crite last call kastemer selit order sebelum berakhir petang ahad tu.
Demi amanah kastemer tersaiyangg kami sanggup turun JB & pulun isi borang order sampai 2 pagi sabtu malam ahad tu. Mengantuk sengguk2 kami tahankan aje. Betapa ramainya la yang dah terjatuh cinta dengan jenama Coway. Terima kasih daun kaduk kepada kastemer tersayamm sebab percayakan akak comey untuk uruskan order ande semua.
Walaupun macam2 pitenah pesaing cuba untuk jatuhkan jenama Coway, yang peliknya..setiap bulan makin ramai rakyat Malaysia yang nak berCoway.
Oh yee, lupa..rakyat Malaysia bijak2 sumernya..pandai menilai mana intan mana kaca..ewahhh. Ingat senang ke nak cari #BibikPembantuDapur kita. Dengan jenama Coway yang telah dipercayai oleh 18 buah negara di dunia, semua keje jadi mudah.
Mereka dah berCoway, anda bila lagi? πŸ˜
Ps;
Promo Homedec memang dah berakhir, tapi kalau ande still lagi nak pasang dengan promo istimewa boleh laju2 wasap akak ☎️www.wasap.my/+601111796164/sayanakpasangprodukcoway.

Insha Allah kakak comey permudahkan urusan ande ASAP.





UDARA TAK BERSIH PUNCA MASALAH PARU-PARU YANG RAMAI ORANG TAK MAHU AMBIL TAHU

Anak kerap sakit & demam? 

πŸ”₯ Ada sakit asthma?
πŸ”₯ Ada resdung, pagi2 kerap bersin & hidung berair?
πŸ”₯ Alah habuk & rumah anda penuh dengan habuk2 halus dan kasar?
πŸ”₯ Anda seorang perokok dan suka merokok dalam rumah depan anak & isteri?
πŸ”₯ Rumah berbau hapak dan penuh dengan bulu kucing yang melekat di sofa dan bulu kucing yang berterbangan dalam rumah?

Dah guna macam2 untuk atasi masalah ni tapi still sama macam tu jugak? πŸ˜”

Sebelum ni saya juga ada masalah yang sama seperti anda.
"Satu hari kawan kenalkan saya dengan Penapis Udara Coway model Lombok ni. Memang best giler bila ada benda ni kat rumah. Ia mampu bantu atasi semua masalah saya seperti;

πŸ’₯ Hilangkan bau Busuk seperti bau haiwan, asap rokok, bau lepas memasak, bau gas dll.
πŸ’₯ Tapis habuk, rambut dan bulu haiwan.
πŸ’₯ Nyahkan habuk halus, asap rokok, bakteria, virus dan kuman.
πŸ’₯ Nyah aktifkan virus influenza seperti H1N1 dll.

Nak pasang juga macam saya?

FUNGSI Penapis Udara LOMBOK II

πŸ‘πŸ» RBD Plasma, mampu bunuh dan merencatkan bakteria dan virus bawaan udara.
πŸ‘πŸ» Ionizer, sebarkan ion negative dalam rumah kerana habuk/partikel terapung dalam rumah mempunyai cas positif yang banyak, ion negatif akan tertarik kepada partikel dan menjadikannya berat dan jatuh ke bawah.
πŸ‘πŸ» Penunjuk kualiti udara Futuristik, akan bertukar warna berdasarkan tahap pencemaran udara di sekeliling.
πŸ‘πŸ» Penapis Anti Flu HEPA, dapat menyingkirkan virus Influenza.
πŸ‘πŸ» Mempunyai 6 peringkat tapisan dan setiap tapisan mempunyai fungsi yang berbeza.

Yang paling BEST lagi!

Pembelian disertakan sekali dengan pakej lengkap servis percuma setiap 2 bulan, tukar filter secara berkala dan waranti penuh hingga 5 tahun.

πŸ‘‡πŸ»
HANTAR & PASANG PERCUMA seluruh Malaysia. servis 2 bulan sekali, tukar filter 4 bulan sekali, maintenan dan lain-lain semua percuma. Takde caj sampingan.

Best ke sangat Best?? πŸ˜πŸ˜

P.s;

Nak pasang penapis udara Lombok II ni kat rumah macam saya?










Dapatkan Diskaun Anda Disini :)

* indicates required
Email Format
Saya menerima panggilan dan pesanan dari seluruh kawasan berikut!
Bandar Sunway | Kota Damansara | Bandar Baru Bangi | Alor Setar, Kedah | Ayer Keroh, Melaka | Ipoh, Perak | Kota Bharu, Kelantan | Seremban, Negeri Sembilan | Sungai Petani, Kedah | Kangar, Perlis | Puchong, Selangor | Bukit Jalil, Kuala Lumpur | Sungai Besi, Kuala Lumpur | Petaling Jaya, Selangor | Shah Alam, Selangor | Setia Alam, Selangor | Kajang, Selangor | Cyberjaya & Putrajaya | Ampang, Selangor | Kuantan, Pahang | Temerloh, Pahang dan Seluruh Malaysia!